Meniu
Coş de Cumpărături

Doi ani de vacanta - Jules Verne

Doi ani de vacanta - Jules Verne
Doi ani de vacanta - Jules Verne
Doi ani de vacanta - Jules Verne
-35 %
Doi ani de vacanta - Jules Verne Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
11,70 Lei
18,00 Lei

    Jules Verne

  • Editură: Andreas
  • Cod: andreas
  • Autor(i): Jules Verne
  • Apariție: 2022
  • Colecție: Moby Dick
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 304
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

“Doi ani de vacantã” este un roman de aventuri al marelui scriitor Jules Verne, publicat între 01.01 - 15.12.1888, în „Magasin d'Éducation et de Récréation“. Romanul povesteste despre naufragiul unui grup de scolari pe o insulã pustie din Pacificul de Sud, Insula Hanovra. În prefata sa la carte, autorul spune cã obiectivul sãu a fost sã creeze, pentru micii cititori, un mediu asemãnãtor cu cel din  Robinson Crusoe si sã arate lumii de ce sunt capabile inteligenþa si curajul unor copii, atunci când sunt puse la încercare.

Povestea are loc în 1860 si începe cu prezentarea unui grup de scolari, cu vârsta cuprinsã între opt si paisprezece ani, aflati la bordul unei goelete, numitã Sleuth, ancoratã la Auckland, Noua Zeelandã, care se pregãtesc sã plece într-o vacantã de sase sãptãmâni. Nava intrã în derivã pe mare, în circumstante necunoscute, si este prinsã de o furtunã. Bãietii se trezesc aruncati pe tãrmul unei insule neexplorate, pe care o numesc „Insula Presedintelui“. Ei rãmân acolo pentru urmãtorii doi ani, pânã când o navã  se scufundã în imediata vecinãtate a insulei. Cu ajutorul a doi dintre membrii supravietuitori ai echipajului, bãietii reusesc sã evadeze de pe insulã. Lecturând acest roman, veti avea bucuria de a descoperi curajul de care pot da dovadã niste copii aflati în situatii-limitã.


Poveste despre doua orase
-8 %
Editură: ART
23,00 Lei 25,00 Lei
Open Season
-23 %
Editură: Corint Junior
12,00 Lei 15,60 Lei
FIUL PISTOLARULUI
Editură: Corint
5,20 Lei
Cenusareasa
-17 %
Editură: Flamingo
5,00 Lei 6,00 Lei
Fluturi. Volumul 3 - Irina Binder
-15 %
Editură: For You
28,00 Lei 33,00 Lei
Arta pe intelesul copiilor. Cartea galbena
-14 %
Ratusca cea urata
-22 %
Editură: Flamingo
4,68 Lei 6,00 Lei
CELE MAI FRUMOASE ZECE POVESTI
-16 %
Editură: Corint
41,00 Lei 49,00 Lei
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici