Meniu
Coş de Cumpărături

Dosar permanent - Edward Snowden

Dosar permanent - Edward Snowden
-7 %
Dosar permanent - Edward Snowden Editura Nemira
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
42,00 Lei
45,00 Lei

    Dosar permanent - Edward Snowden

  • Editură: Nemira
  • Cod: afca
  • Autor(i): Edward Snowden
  • Apariție: 2019
  • ISBN 978-606-43-0627-2
  • Nr. pagini / Copertă / Format: coperta normala | format 13 x 20
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Dosar permanent. Autobiografia americanului care a dezvaluit lumii intregi pericolele sistemelor de supraveghere a comunicatiilor si internetului, si a fost inculpat de spionaj de catre SUA.


In 2013, la 29 de ani, Edward Snowden a decis sa-si sacrifice viitorul personal pentru binele tarii sale. Dupa ce a lucrat la programul de supraveghere NSA al SUA, a socat lumea intreaga cand a rupt legatura cu sistemul american de informatii si a dezvaluit ca Guvernul SUA incerca, in secret, sa colecteze datele din orice apel telefonic, mesaj sau e-mail. Miza era un sistem de supraveghere in masa fara precedent, care sa poata accesa viata privata a oricarui om de pe planeta.

 

Sase ani mai tarziu, Snowden isi spune povestea pentru prima data si scrie despre cum a contribuit la construirea acelui sistem si ce l-a motivat sa dezvaluie totul. De la copilaria idilica si pana la misiunile clandestine pentru CIA sau NSA, Dosar permanent este extraordinara poveste a unui tanar care a crescut odata cu mediul online, a devenit spion, apoi whistleblower si, in final, a ajuns constiinta internetului.

 

Scrisa cu inteligenta, gratie, pasiune si candoare, cartea este o marturie esentiala despre destinul democratiei in epoca digitala.


Traducatori: Maria Adam, Mihaela Ioncelescu, Ruxandra Toma, Dan Drumur

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici