Meniu
Coş de Cumpărături

Inger luptator

Inger luptator
-10 %
Inger luptator Editura ART
Disponibilitate: La comanda
9,00 Lei
10,00 Lei

    Pearl S. Buck

  • Editură: ART
  • Cod: afca
  • Autor(i): Pearl S. Buck
  • Apariție: 2012
  • ISBN 978-973-124-750-2
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 264 pag. (coperta plastefiata lucios | format 12x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

„Biblioteca pentru Toti” initiaza prima serie de literatura universala dedicata scriitorilor laureati ai Premiului Nobel pentru Literatura. Colectia „Nobel” cuprinde selectia celor mai reprezentative opere ale lor.Asemenea unui romancier chinez, eu vreau sa scriu pentru oameni. Povestile apartin populatiei. Numai ea poate judeca, pentru ca simturile ei sunt nepervertite si emotiile ei sunt neingradite. Un romancier nu trebuie sa priveasca literatura ca pe un scop in sine. Nici macar nu trebuie sa cunoasca prea bine acest teritoriu, pentru ca oamenii, care sunt materialul sau, nu se afla acolo. El este un povestas intr-un cort, la tara, si povestile lui atrag oamenii in acel cort. El nu trebuie sa ridice vocea cand trece pe-acolo un invatat. El trebuie sa fie bucuros daca oamenii de rand il asculta cu placere. Cel putin asa am invatat eu din China.
Pearl S. Buck, Premiul Nobel pentru Literatura, 1938

Tradus de Mircea Eliade in vara anului 1938, romanul biografic Inger luptator este povestea fascinanta a tatalui autoarei, misionar crestin, dintr-o severa familie de prezbiterieni, care isi dedica intreaga existenta, austera si lipsita de orice forma de lux sau confort, strainilor pe care ii initiaza in tainele crestinismului.
Andreea Rasuceanu
Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici