Meniu
Coş de Cumpărături

Insula misterioasa - Jules Verne (Adaptare de: J. Marcireau)

Insula misterioasa - Jules Verne (Adaptare de: J. Marcireau)
Insula misterioasa - Jules Verne (Adaptare de: J. Marcireau)
-35 %
Insula misterioasa - Jules Verne (Adaptare de: J. Marcireau) Editura Andreas
Disponibilitate: La comanda
8,50 Lei
13,00 Lei

    Jules Verne

  • Editură: Andreas
  • Cod: andreas
  • Autor(i): Jules Verne
  • Apariție: 2022
  • Colecție: Moby Dick
  • ISBN 978-606-8271-29-3
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 176 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20 )
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Acest roman al lui Jules Verne este un nou "Robinson Crusoe" (cu cinci naufragiati pe insula, în loc de unul). Este, de asemenea, încheierea istoriei capitanului Nemo, eroul romanului "Douazeci de mii de leghe sub mari".

In 1865, în timpul razboiului de secesiune, cinci oameni au plecat îmbarcati într-un balon, din Richmond, capitala Virginiei, care era atunci asediata de sudisti.

Împins de o furtuna, balonul esueaza într-o insula pustie, "insula misterioasa", unde, gratie curajului, a ingeniozitatii si a muncii lor, vor trai timp de patru ani.

Vor descoperi într-o insula vecina "un salbatic", abandonat acolo de doisprezece ani. Linistea le va fi tulburata de sosirea unei bande de pirati.
În sfârsit, vor face cunostinta cu misteriosul capitan Nemo.
Insula misterioasa reprezinta rodul cuprinzatoarei experiente de romancier a autorului care îsi exprima în paginile acestei lucrari conceptia sa despre cultura si despre viata. Acest tarâm, cu o înfatisare salbatica si ciudata se schimba prin munca celor ce îl cuceresc, de fapt. Eroii romanului sunt inteligente vii, care "nu cred în întâmplari norocoase, cum nu cred nici în lucruri "misterioase".

Insula misterioasa este un roman care a fascinat generatii de tineri si trebuie citita si de cei din epoca noastra.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici