Meniu
Coş de Cumpărături

Mihail, caine de circ - Jack London

Mihail, caine de circ - Jack London
Mihail, caine de circ - Jack London
Mihail, caine de circ - Jack London
-35 %
Mihail, caine de circ - Jack London Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
11,70 Lei
18,00 Lei

    Jack London

  • Editură: Andreas
  • Cod: andreas
  • Autor(i): Jack London
  • Apariție: 2023
  • ISBN 978-606-765-134-8
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 272 pag. (coperta normala | format 13 x 20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Plictisit de viata trista si lipsita de afectiune dusa in vila sotilor Kennan (Insula Stewart), Mihail, un caine terrier irlandez, fuge pe malul marii si este prins de un steward de pe vasul Makambo. Acesta il va lua pe vapor cu gandul de al vinde, dar ei - caine si om - devin intre timp prieteni si trec prin intamplari nepravazute, cainele dovedindu-si un talent ascuns, acela de a "canta", ceea ce il va transforma intr-o vedeta a spectacolelor de circ.


"Mihail, caine de circ" a fost transpusa cu succes intr-un film de aventuri romano-vest-german din 1979, regizat de Sergiu Nicolaescu. Rolurile principale sunt interpretate de Karl Michael Vogler, Ernest Maftei, Sergiu Nicolaescu, Ilarion Ciobanu, Amza Pellea si Ion Besoiu.


De acelasi autor puteti achizitiona din oferta noastra: "Colt alb", "Legea vietii" sau "Chemarea strabunilor", carti care se remarca printr-o inalta calitate a textului si tipariturii dar si prin... preturi de librarie corecte.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici