Meniu
Coş de Cumpărături

Nimic nu se schimba pana cand tu nu te schimbi - Mike Robbins

Nimic nu se schimba pana cand tu nu te schimbi - Mike Robbins
-11 %
Nimic nu se schimba pana cand tu nu te schimbi - Mike Robbins Editura For You
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
25,00 Lei
28,00 Lei

    Mike Robbins

  • Editură: For You
  • Cod: foryou
  • Autor(i): Mike Robbins
  • Apariție: 2020
  • ISBN 978-606-639-100-9
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 246 pag. (coperta normala | format 15x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Aceasta carte abordeaza unul dintre cele mai importante si mai dificile aspecte ale vietii: relatia cu noi insine.

In cei 40 de ani de viata ai mei, dar in special in ultimii 13, de cand sunt antrenor spiritual, speaker si scriitor, am observat ca nu succesul, mai mare sau mai mic, si nici circumstantele cu care ne confruntam in viata nu sunt importante, ci cea mai importanta relatie umana pe care o avem este cea cu noi insine. (Mike Robbins)  

Fragment din cartea "Nimic nu se schimba pana cand tu nu te schimbi" de Mike Robbins


“Este extraordinar de eliberator sa poti recunoaste, simti si exprima adevaratele emotii care te incearca, chiar si pe cele care nu-ti plac, cum ar fi neputinta. Cand e vorba de emotii, avem nenumarate convingeri si o ierarhie bine stabilita - hotarand ca unele sunt bune, iar altele, nu. Adevarul este ca emotiile sunt pozitive atunci cand le simtim si le exprimam asa cum trebuie si negative atunci cand le reprimam. Cu totii am trait nenumarate experiente pozitive, atunci cand am avut curajul sa simtim si sa exprimam ceea ce consideram a fi emotii „rele” (de exemplu, teama, tristete, furie, gelozie, groaza, jignire, rusine si altele). Dar am trait si experiente negative si dureroase, atunci cand ne-am inabusit sau reprimat emotiile pe care le consideram „bune" (cum ar fi iubirea, entuziasmul. pasiunea, recunostinta si altele).


Tehnica de meditatie invatata de la Eleanor, pentru a ma ajuta sa accept neputinta, functioneaza cu orice alta emotie pe care s-ar putea sa ne fie greu s-o simtim (de obicei, cu emotiile „rele”). Exista insa o distinctie care ne face mai puternici: sa nu uitam ca faptul ca ne simtim tristi nu inseamna ca si suntem tristi, sau ca daca ne simtim gelosi nu inseamna ca si suntem gelosi.”

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici