Meniu
Coş de Cumpărături

Plante medicinale din Gradina Domnului - Maria Treben

Plante medicinale din Gradina Domnului - Maria Treben
Plante medicinale din Gradina Domnului - Maria Treben
Plante medicinale din Gradina Domnului - Maria Treben
-13 %
Plante medicinale din Gradina Domnului - Maria Treben Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
39,00 Lei
45,00 Lei

    Sfaturi bune din Biblia mea pe baza de plante, pentru sanatate si bunastare

  • Editură: Andreas
  • Cod: andreas
  • Autor(i): Maria Treben
  • Apariție: 2024
  • Colecție: Maria Treben
  • Carte medicina naturista / Format finit: 20x26 cm Nr. pag.: 184
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 184
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Am depus toate eforturile ca sa scriu o carte cu un continut practic, dedicat intregii familii, o carte usor de inteles si de folosit.

Continutul este organizat alfabetic.

Atunci cand veti cauta boala de care sunteti interesati, veti gasi cele mai importante retete cu plante medicinale, impreuna cu explicatii referitoare la prepararea si folosirea lor.”

Ierburile mele medicinale si sugestiile de retete propuse de mine au ajutat deja multi oameni in boli incipiente, situatii disperate, precum si boli grave.

Aceasta carte va aduce incredere, siguranta si ajutor tuturor celor pentru care am scris-o!

*

Nota importanta:

Orice cititor are posibilitatea sa gaseasca plantele potrivite pentru problemele sale de sanatate.

Structura cartii si lista alfabetica a bolilor va vor ajuta sa folositi corect nenumaratele sfaturi.

*

Au trecut aproape zece ani de la aparitia primei mele carti, “Sanatate din farmacia Domnului”. Cartea a avut un succes extraordinar si acest lucru m-a incantat si m-a coplesit in acelasi timp. Pe de o parte, cunostintele mele despre plantele medicinale din Gradina Domnului si proprietatile lor vindecatoare au fost puse la dispozitia multor oameni, si aceasta a fost dorinta mea cea mai mare si mai sincera cand am scris cartea. Pe de alta parte, publicarea cartii, si mai ales succesul ei neasteptat, a fost, in multe cazuri, o binecuvantare ce mi-a schimbat viata dincolo de orice ima­ginatie, dar a si atras probleme asupra mea si a familiei mele.

As vrea sa profit de ocazie si sa clarific faptul ca nu am sfatuit niciodata pe nimeni sa renunte la diagnosticul medicilor, la sfaturile si ajutorul acestora. Oricine face aceasta isi pune sanatatea in pericol in mod gratuit, iar eu sunt interesata sa ajut oamenii ca sa isi regaseasca sanatatea, nu sa ii pun in pericol. Prin urmare, va rog sa aveti incredere in medicii dumneavoastra – protejarea sanatatii este meseria lor. ªi, mai presus de orice, spuneti medicilor ce veti face, daca ati hotarat sa folositi plante medicinale si retete din aceasta carte.

Din pacate, exista inca unii medici mai conservatori, de scoala veche, care refuza categoric sa accepte folosirea plantelor medicinale. O astfel de atitudine poate sa distruga increderea reciproca dintre medic si pacient. Chiar si in aceste conditii, motivul pentru care ei refuza nu este legat de rea-vointa, ci de faptul ca nu vor sa fie deschisi la ceva ce ei nu inteleg. Cu toate ca succesul autovindecarii este clar, nu e suficient ca sa ii convinga, atata vreme cat nu pot sa isi explice efectul plantelor medicinale. Intr-un fel, sunt in aceeasi pozitie cu ei – stiu ca plantele medicinale au efect si stiu cum sa le folosesc eficient, dar nu stiu de ce se intampla asta. Diferenta este ca eu accept cu cea mai mare bucurie darurile date de Dumnezeu, fara sa imi pun prea multe intrebari.

Este imbucurator faptul ca unele firme si companii farmaceutice au preocupari de cercetare in domeniul plantelor medicinale si ca aloca sume de bani si depun eforturi ca sa afle motivele pentru care plantele medicinale au efect. De ceva timp, dependenta noastra totala de fertilizatorii chimici si de alte produse din industria chimica a poluat hrana si sursele de apa. Aceasta dependenta a creat boli noi, pe care incercam sa le tratam cu o cantitate si mai mare de chimicale. ªi aceasta nu e tot: ne-am facut rau noua si am transmis acest rau si generatiilor urmatoare. Reinvierea interesului pentru plantele medicinale este o parte a tendintelor de abordare a acestor probleme.

Este unul dintre principalele motive care m-au determinat sa scriu aceasta noua carte, fiindca sunt mai convinsa ca niciodata de importanta plantelor medicinale si am invatat o multime de lucruri in ultimii zece ani. Am luat parte la nenumarate cursuri si seminarii ce trateaza aspecte le gate de efectele plantelor medicinale. M-am familiarizat cu alte plante medicinale noi si folosirea acestora. Mai mult decat atat, miile de scrisori pe care le-am primit de la cititorii primei mele carti mi-au confirmat importanta sfaturilor si a retetelor mele, in mod repetat. Cartea este rezultatul concret al intregii mele experiente.

Am depus toate eforturile ca sa scriu o carte cu un continut practic, dedicat intregii familii, o carte usor de inteles si de folosit. Continutul este organizat alfabetic. Atunci cand veti cauta boala de care sunteti interesati, veti gasi cele mai importante retete cu plante medicinale, impreuna cu explicatii referitoare la prepararea si folosirea lor.

In incheiere, va adresez urmatoarea rugaminte: am facut tot ce este posibil ca aceasta carte sa fie completa si accesibila. Va rog sa nu ma vizitati, sa nu imi telefonati pentru a va trimite plante medicinale sau retete. Tot ce trebuie sa faceti este sa cititi cartea – ea contine toate cunostintele mele!”

Maria Treben

Grieskirchen, Mai 1986

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici