Cod produs:  andreas
Autor(i):  L. Frank Baum
Editura:  Andreas
Aparitie:  2020
Tip Coperta:  Capsata
Nr. Pagini:  16
Format:  20 x 29 (A4) cm cm
ISBN 978-606-765-132-4
6,56 Lei 8,00 Lei
Reducere 18%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Rapirea lui Mos Craciun

„Mos Crãciun locuieste în Valea Râsetelor. Acolo este marele castel, unde se fac jucãriile pentru copiii cuminti.
De ce locul se numeste Valea Râsetelor? Pentru cã acolo totul este vesel...
Mos Crãciun este tot timpul preocupat cu activitãti care i-ar face fericiti pe copii. Pentru acest motiv, Demonii Cavernelor îl urau.
Grotele Demonilor sunt cinci la numãr. O potecã duce la prima, cu o intrare deosebitã, frumos sculptatã. Aici locuieste Demonul Egoismului.O alta este în spate, si aici sãlãsluieste Demonul Invidiei. Mai departe este Grota Demonului Urii si prin aceasta se ajunge la Pestera Demonului Rãutãtii, care este foarte înfricosãtoare. Nu se stie ce este dincolo de ea, dar unii spun cã sunt prãpãstii cumplite, care duc la pierire...
Acesti demoni nu îl plãceau pe Mos Crãciun, asa cã s-au întâlnit într-o zi, ca sã vadã ce au de fãcut...”
 
Citind cartea, veti vedea dragi copii ce s-au hotarat demonii sa faca si care a fost finalul povestii...
DESPRE AUTOR:

Lyman Frank Baum (15 mai 1856, Chittenango, New York - 6 mai 1919HollywoodCalifornia) a fost un important scriitor american de cărti pentru copii, celebru în special pentru cartea Vrãjitorul din Oz  (1900) si alte treisprezece cărti bazate pe aceasta si cu actiunea tot pe Tãrâmul din Oz. Tărâmul respectiv, ce continea patru regiuni conduse de un rege, se mai numea si Orasul de Smarald din Oz. A mai scris alte nouă cărti fantastice (ca Viata si aventurile lui Mos Craciun), 82 de povestiri scurte, circa 200 de poeme si alte lucrări.
In paginile cartii veti admira desene color special si minunat executate de cunoscutul ilustrator: Vasile Olac, ilustrator cu peste 6 decenii de activitate.