Meniu
Coş de Cumpărături

RAZBOIUL LUMILOR – H.G.Wells

RAZBOIUL LUMILOR – H.G.Wells
RAZBOIUL LUMILOR – H.G.Wells
RAZBOIUL LUMILOR – H.G.Wells
-35 %
RAZBOIUL LUMILOR – H.G.Wells Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
10,40 Lei
16,00 Lei

    RAZBOIUL LUMILOR – H.G.Wells

  • Editură: Andreas
  • Cod: andreas
  • Autor(i): H.G.Wells
  • Apariție: 2023
  • Colecție: Clasici ai literaturii universale
  • Format 13x20
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 240
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Cand o armata de martieni invadatori aterizeaza în Anglia, panica si teroarea se instaleaza în rândul populatiei. Pe masura ce extraterestrii traverseaza tara cu masini uriase, cu trei picioare, arzând totul în cale si raspândind gaze toxice, locuitorii Pamântului trebuie sa se împace cu perspectiva sfârsitului civilizatiei umane si a începutului stapânirii martiene.


Sursa de inspiratie pentru nenumarate filme artistice, drame radiofonice, adaptari pentru benzi desenate si seriale de televiziune, „Razboiul lumilor“ este un prototip de science-fiction, care a influentat, de-a lungul timpului, fiecare poveste cu personaje extraterestre ce a aparut de atunci, fiind de neîntrecut în capacitatea sa de a transmite cele mai puternice emotii.


 


Herbert George Wells (1866-1946), scriitor englez, a fost prolific în multe genuri, a scris zeci de romane si nuvele. Literatura sa non-fictiune a inclus lucrari de comentariu social, politica, istorie, stiinta populara, satira, biografie si chiar autobiografie.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici