Cod produs:  trei Editura:  Pandora
Aparitie:  2020
Tip Coperta:  normala
Nr. Pagini:  40
Format:  23x27 cm
ISBN: 978-606-978-253-8
19,00 Lei 25,00 Lei
Reducere 24%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Scrisoarea de dragoste

„Ilustratiile atragatoare sunt combinate cu mesajul ca atunci cand faci o fapta buna vei porni o reactie in lant de bunatate. O oda dulce dedicata iubirii." - KirkusIndragosteste-te de aceasta carte ilustrata adorabila, care iti demonstreaza ca o inima mica poate face un drum lung pentru ca lumea sa devina un loc mai bun.


Ariciul, Iepurasul si Veverita sunt cei mai buni prieteni. Intr-o zi, fiecare gaseste o scrisoare. Dar nu orice scrisoare ...

O scrisoare de dragoste.

Cineva ii iubeste. Dar cine? Raspunsul s-ar putea sa te surprinda!Anika Aldamuy Denise este o foarte cunoscuta autoare de carti ilustrate. Pentru povestea aceasta, s-a inspirat dintr-o traditie pe care a inceput-o cu fiica ei cea mare – isi lasau una alteia scurte poeme sau biletele de iubire. Locuieste in Rhode Island impreuna cu sotul ei, cei trei copii si o pisicuta foarte dragalasa pe nume Charlie.


Lucy Ruth Cummins si-a facut debutul ca ilustratoare de carti pentru copii cu A Hungry Lion, or A Dwindling Assortment of Animals, inclusa pe lista cartilor recomandate de American Library Association. In adolescenta, Lucy a invatat sa bata la o veche masina de scris folosindu-si degetele de la picioare si chiar a scris asa cateva scrisori de dragoste! Locuieste la New York, cu mica ei familie.