Meniu
Coş de Cumpărături

SIMPLE POVESTI – Rudyard Kipling

SIMPLE POVESTI – Rudyard Kipling
SIMPLE POVESTI – Rudyard Kipling
SIMPLE POVESTI – Rudyard Kipling
-35 %
SIMPLE POVESTI – Rudyard Kipling Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
8,50 Lei
13,00 Lei

    SIMPLE POVESTI – Rudyard Kipling

  • Editură: Andreas
  • Cod: andreas
  • Autor(i): Rudyard Kipling
  • Apariție: 2023
  • Colecție: Piticul cu povessti
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Editura Andreas are bucuria de a publica „Just so stories” (în original), al doilea titlu din  incredibila bibliografie a lui Joseph Rudyard Kipling (1865-1936), romancier, nuvelist, poet si jurnalist englez. „Simple povesti” este o lucrare clasica de fictiune, foarte iubita de cititorii din toate generatiile, care, chiar daca a aparut în anul 1902, este scrisa într-un stil modern. Lecturând-o, aflam cum a fost pedepsita balena, cum si-a facut leopardul petele, aflam adevarul despre cocoasa camilei, cum și-a „crescut“ elefantului trompa, cum s-a inventat alfabetul si câte altele. Aceste povesti aduc raspunsuri la câteva dintre marile întrebari ale copilariei, într-un mod distractiv, hazliu, dar elocvent, atât pentru copii, cât si pentru adulti. Raspunsurile lui Kipling ne duc cu gândul la fabulele cu animale citite în copilarie, toate având tâlc si savoare, putând fi citite cu voce tare, iar copiii vor cere, din nou si din nou, sa le fie lecturate ca povesti de culcare. Acest volum, alaturi de „Cartea junglei“, se adauga zecilor de co­mori literare clasice, redescoperite de cititori în formatul de buzunar al Editurii Andreas, în seriile: „Piticul cu povesti”, „Moby Dick” si „Clasici ai literaturii universal”.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici