Meniu
Coş de Cumpărături

Teorie si practica in biotehnologii genetice

Teorie si practica in biotehnologii genetice
-16 %
Teorie si practica in biotehnologii genetice Editura Ceres
Disponibilitate: La comanda
27,00 Lei
32,00 Lei

    Mihai Berca

  • Editură: Ceres
  • Cod: 1000
  • Autor(i): Mihai Berca
  • Apariție: 2005
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 496 pag. (coperta plastefiata lucios | format 17x24)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Lucrarea este structurata pe doua parti: Partea I - elemente teoretice de biologie celulara si moleculara, in care sunt tratate notiunile despre celule, inmultirea celulelor, genomul, genele, relatia dintre gene si proteine, despre genetica virusurilor si a bacteriilor, relatiile dintre virusuri si cancer, genomul si biologia organismelor etc.


Partea a II-a- dezvoltari practice ale tehnologiilor biomoleculare, care se ocupa de noi posibilitati pentru tehnologiile genetice, genomul uman - obiectul de studiu al unui mare proiect, obtinerea de produse farmaceutice pentru numeroase boli, genele si inteligenta umana, tehnologiile genetice in agricultura, transformarea genetica a animalelor in scopul maririi productiei si calitatii ei, reguli si legi privind utilizarea biotehnologiilor genetice etc.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici