Meniu
Coş de Cumpărături

Micul Print - Antonie de Saint-Exupery - editie color

Micul Print - Antonie de Saint-Exupery - editie color
Micul Print - Antonie de Saint-Exupery - editie color
-35 %
Micul Print - Antonie de Saint-Exupery - editie color Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
10,40 Lei
16,00 Lei

    Editie color - Antonie de Saint-Exupery

  • Editură: Andreas
  • Cod: andreas-31157
  • Autor(i): Antonie de Saint-Exupery
  • Apariție: 2014
  • Colecție: Piticul cu povesti
  • ISBN 978-606-8271-77-4
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 112 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20 )
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Fenomen editorial, "Le Petit Prince" (Micul Print), de Antoine de Saint-Exupery, reprezinta opera literara cea mai vanduta din lume si cartea cea mai tradusa dupa Biblie. 

De-a lungul a 70 de ani, "Micul Print" a fost tradusa in mai mult de 270 de limbi si dialecte, existand chiar versiuni in limbi disparute, precum latina sau aramaica. In multe tari, aceasta opera literara serveste drept suport pentru numeroase programe pedagogice si de invatare a limbii franceze. In total, de la aparitia sa, aceasta opera literara s-a vandut in peste 145 de milioane de exemplare, din care 12 milioane in Franta.

Micul Print este o povestire clasica, ce se adreseaza deopotriva copiilor si adultilor. 

Este, pe de o parte, povestea unui aviator, care descopera în desert un baietel de pe alta planeta si asculta povestile acestuia despre o calatorie intergalactica facuta din dorinta de a afla care este sensul vietii si rostul omenirii, iar pe de alta, o alegorie provocatoare despre conditia umana. 
A fost publicata în 1943, cu un an înainte de moartea autorului. Aceasta traducere contine si încântatoare desene ale lui Antoine de Saint-Exupéry.


ACEASTA VARIANTA ARE INTERIORUL COLOR FIIND ILUSTRATA CU DESENELE ORIGINALE ALE AUTORULUI.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici