Meniu
Coş de Cumpărături

CONSTITUTIA DE LA 1650

CONSTITUTIA DE LA 1650
CONSTITUTIA DE LA 1650
CONSTITUTIA DE LA 1650
-35 %
CONSTITUTIA DE LA 1650 Editura
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
14,30 Lei
22,00 Lei
  • Cod: 1111
  • Autor(i): Curtea generala din Connecticut
  • Apariție: 2021
  • ISBN 978-606-95231-0-0
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 128 pag. (coperta brosata | format 12 x 19)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

CODEXUL DE LA 1650,

ESTE O COMPILATIE A CELOR MAI VECHI LEGI SI HOTĂRÂRI

ALE CURTII GENERALE DIN CONNECTICUT.

DE ASEMENEA, CONSTITUTIA, SAU CONVENTIA CIVILĂ

INTRATĂ ÎN VIGOARE SI ADOPTATĂ DE CĂTRE COMUNELE WINDSOR, HARTFORD SI WEATHERSFIELD ÎN ANII 1638-9.

LA CARE SE ADAUGĂ CÂTEVA EXTRASE DIN LEGILE SI PROCEDURILE JUDICIARE ALE COLONIEI NEW HAVEN ÎN MOD OBISNUIT NUMITE BLUE LAWS.

 

 

 

A T E N T I O N A R E

 

 

Cartea contine o copie exactă a Constitutiei, sau buletinul guvernării civile, așa cum a fost adoptat de către așezările Windsor, Hartford si Weathersfield si Codul de la 1650, astfel cum a fost confirmat de către Curtea Generală din Connecticut. Amândouă au fost copiate din înregistrările originale rămase în biroul Secretarului de Stat. A fost necesar mult timp si multă grijă pentru a obtine o copie exactă referitor la ortografie, în special datorită faptului textul, în unele părti, a fost aproape sters, iar în altele, în totalitate distrus. Drept urmare, s-a apelat la alte părti ale textului original pentru a-l reface complet. Ortografia veche a fost cu exactitate conservată.

Acest mic volum este oferit publicului, fără explicații sau comentarii: editorul nici nu consideră necesar detalieze motivele care l-au determinat să-si asume publicarea. Este suficient doar să spunem prima revizuire a legilor timpurii ale statului Connecticut nu a mai fost tipărită niciodată până acum. Înainte de revizuirea din 1672, care a fost tipărită în 1675, legile si hotărârile Curții Generale au fost promulgate doar în copii de manuscris. Ele au fost înregistrate în evidentele publice ale curții si, de asemenea, în evidentele comunelor si s-a considerat de datoria autorităților comunelor respective că ar trebui să publice periodic astfel de legi si, anual, de a citi legile importante în întâlniri publice.

Acestei Constituții i se pot atribui aproape toate originile instituțiilor noastre civile și religioase. Strămoșii noștri au transmis astfel într-o mare măsură posterității obiceiurile lor, moravurile și convingerile lor civile și religioase. Legile au fost puține și simple, totuși ele au corespuns necesităților unei vieți comune, așa cum ar fi de așteptat să existe la începuturile unei guvernări civile.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici