Cod produs:  afca
Autor(i):  Jane Fallon
Editura:  Trei
Colectie:  Fiction Connection
Aparitie:  2018
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  424
Format:  13x20 cm
ISBN: 978-606-400-408-6
36,00 Lei 39,00 Lei
Reducere 8%
 In limita stocului disponibil
    Distribuie pe Facebook  

Dulcea mea razbunare - Jane Fallon

„Vreau să-l fac pe soţul meu să se îndrăgostească din nou de mine. Să vă explic. Acesta nu este un exerciţiu inspirat de gloriosul matriarhat din anii ‘50. N-am citit niciun articol din revistele pentru babe, gen «Douăzeci de metode prin care să-ţi păstrezi bărbatul». Nimic n-ar putea fi mai departe de adevăr. Vreau să se îndrăgostească din nou de mine pentru ca, atunci când o să-l pun să dispară dracului din viaţa mea, să-l usture. Sau măcar să priceapă ce i se întâmplă. Să nu-şi spună, pur şi simplu: «A, ce bine!» Vreau să-l doară!" 


Paula i-a fost devotată complet lui Robert de când erau colegi la școala de actorie. A renunțat la visurile ei pentru ca el să reușească în carieră. Acum Robert este în culmea succesului, iar Paula tocmai a descoperit că el are o aventură. 

E momentul să interpreteze rolul vieții ei. 

Răzbunarea e dulce. 

Nu-i așa?


"Formidabil de amuzantă. Suspansul e asigurat." – Sunday Mirror


"O poveste alertă despre infidelitate, manipulare și răzbunare." – Good Housekeeping


"O intrigă delicios de diabolică." – Daily Express


"Răsturnările de situație te vor captiva total." – Closer


"Poți avea mereu încredere că Jane Fallon îți va oferi o poveste foarte bine condusă, plină de un umor sec, pe care n-o poți lăsa din mână seara, la culcare." – Red


Jane Fallon este celebra producătoare de televiziune din spatele unor show-uri precum This Life, Teachers și 20 Things to Do Before You're 30. Printre celelalte romane ale sale se numără Getting Rid of Matthew, Got You Back, Foursome, The Ugly Sister, Skeletons, Strictly Between Us și Faking Friends (lansat în ianuarie 2018). 

Aflați mai multe despre ea pe www.janefallon.co.uk, facebook.com/JaneFallonOfficial și Twitter: @JaneFallon.