Meniu
Coş de Cumpărături

Dumnezeu calatoreste intotdeauna incognito

Dumnezeu calatoreste intotdeauna incognito
-10 %
Dumnezeu calatoreste intotdeauna incognito Editura Trei
Disponibilitate: La comanda
44,00 Lei
49,00 Lei

    Dumnezeu calatoreste intotdeauna incognito

  • Editură: Trei
  • Cod: trei
  • Autor(i): Laurent Gounelle
  • Apariție: 2020
  • Colecție: Fiction Connection
  • ISBN: 978-606-40-0785-8
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 464 pag. (coperta normala | format 13 x 20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

De la autorul bestsellerurilor Ziua in care am invatat sa traiesc si Iti promit libertatea


Prix du Roman D’Entreprise 2011


Imagineaza-ti un barbat care iti salveaza viata, in schimbul promisiunii ca vei face orice iti cere. Si asta pentru binele tau. Incoltit, accepti si te trezesti intr-o situatie in care ai senzatia ca totul scapa de sub control. Totusi… viata pare mai palpitanta decat inainte. Insa usor-usor apar indoielile: ce intentii are in realitate omul acesta care s-a amestecat in viata ta? Cine e el de fapt? Si cine sunt personajele enigmatice din anturajul lui? Ceea ce descoperi nu e tocmai de natura sa te linisteasca.


Laurent Gounelle isi duce cititorul in atmosfera fascinanta a unei veri pariziene si-i deschide calea catre reflectii despre sine: ce anume ne poate determina sa ne depasim inhibitiile, temerile si conditionarile, pentru a putea iesi de pe calea batatorita atunci cand viata nu ne ofera satisfactie deplina?


“Aceste pagini agreabile puncteaza un roman „cu mesaje“, care ne arata cum sa ne depasim spaimele si inhibitiile.” – Eric Pigani, Psychologies


„Bestsellerurile lui Laurent Gounelle invita cititorul sa descopere bogatiile ascunse in sine.” – Le Parisien


Laurent Gounelle, nascut in 1966, este unul dintre scriitorii francezi cei mai cititi in intreaga lume. Specializat in stiinte sociale, cu studii in Franta si Statele Unite, in prezent este conferentiar la Universitatea Clermont Ferrand. De-a lungul anilor, a colindat lumea in cautarea unor oameni care sa-i ofere raspunsuri la o intrebare fundamentala: cum sa ne atingem potentialul maxim si sa gasim un sens vietii?

Romanele lui Gounelle au fost publicate in 40 de tari si s-au vandut in peste 5 milioane de exemplare.

Il puteti urmari pe www.laurentgounelle.com.

De acelasi autor, la Editura Trei au aparut: Si vei gasi comoara din adancul tau, Omul care voia sa fie fericit, Ziua in care am invatat sa traiesc si Iti promit libertatea.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici