Meniu
Coş de Cumpărături

Miracol si catastrofa

Miracol si catastrofa
-53 %
Miracol si catastrofa Editura Hartmann
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
14,00 Lei
29,90 Lei

    Andrei Codrescu

  • Editură: Hartmann
  • Cod: sin-18805
  • Autor(i): Andrei Codrescu
  • Apariție: 2008
  • ISBN
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 254 pag. (coperta plastefiata mat | format 13x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Dialogul on-line dintre Andrei Codrescu si Robert Lazu este profund ca un poem, complex ca un roman, pasionant ca un film de actiune si intelept ca o sutra. Andrei regaseste aici nu doar vocea lui romaneasca, si insasi romanitatea sa, radacinile sale sibiene care coboara mult sub istoriile de familie, in vise si arhetipuri. Se revede pe sine insusi, se pipaie pe sine insusi ca un supravietuitor al unei explozii, cautand eventualele rani si schije. Se bucura ca e inca viu.


Isi studiaza cu aceeasi minutie exuberanta viciile si virtutile, triumfurile si dezastrele, intr-un exercitiu de sinceritate care-ti taie rasuflarea. Isi expune credintele cosmice si cele domestice acordandu-le exact aceeasi atentie infiorat-amuzanta. Citind, ai sentimentul unui om care respira in respiratia cosmosului, ramanand totusi un accident unic, irepetabil al lui. Andrei Codrescu a scris romane, articole, texte pentru radio, a regizat filme, si a condus reviste, dar fundamental el ramane un mistic si un poet, infipt in inima culturii americane ca un al doilea Allen Ginsberg.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici