Meniu
Coş de Cumpărături

Prostia de a fi - Iosif M. Cristian

Prostia de a fi - Iosif M. Cristian
Prostia de a fi - Iosif M. Cristian
Prostia de a fi - Iosif M. Cristian
-17 %
Prostia de a fi - Iosif M. Cristian Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
10,00 Lei
12,00 Lei

    Aforisme

  • Editură: Andreas
  • Cod: andreas
  • Autor(i): Iosif M. Crisitan
  • Apariție: 2020
  • ISBN 978-606-765-108-9
  • Nr. pagini / Copertă / Format: coperta brosata cu clape | format 12 x 20
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Un aforism este un enunț concis, expresiv si memorabil care conține o cugetare, un gând adânc sau o părere cu privire la viață, cu aplicabilitate relativ generală. Cu acelasi sens sunt folosiți si termenii maximă, adagiu si sentință. Spre deosebire de proverb, care are o origine veche si populară, despre aforisme se cunosc în general autorul (scriitor, filozof, om politic etc.) si împrejurările în care au fost scrise sau rostite.

Aforismul este expresia unui gând complet care se distinge, mai presus de toate, prin originalitate si este purtătoarea unui înțeles profund. Caracteristica principală a genului este concizia care face ca astfel de expresii să fie usor de reținut.

Aforismul e o cale de comunicare cu cititorul mult mai rapidă si mai convingătoare decât poezia si filosofia...

 

Autorul cartii „Prostia de a fi”, domnul Iosif M. Cristian, este la cel de-al treilea volum, primele doua fiind: „Decadent in transcendent” si „Elveratoare” si ca si la celelalte doua a incercat sa includa ganduri absolut originale. La ideea autorului am incercat ca si forma cartii sa fie inedita si „am ascuns” in paginile cartii coperta.

Cu siguranta cartea va fi apreciata de cititorii doritori de texte pline da substanta si care sa transmita prin cuvinte putine ganduri, indemnuri, idei de valoare.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici