Meniu
Coş de Cumpărături

Sandokan - Tigrii din Mompracem - Emilio Salgari

Sandokan - Tigrii din Mompracem - Emilio Salgari
Sandokan - Tigrii din Mompracem - Emilio Salgari
-35 %
Sandokan - Tigrii din Mompracem - Emilio Salgari Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
9,75 Lei
15,00 Lei

    Emilio Salgari

  • Editură: Andreas
  • Cod: andreas
  • Autor(i): Emilio Salgari
  • Apariție: 2019
  • Colecție: Moby Dick
  • ISBN 978-606-765-089-1
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 344 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Sandokan, nemuritorul erou malaezian, si formidabilii sai pirati ai Mompracemului deschid seria uimitoarelor aventrui, conducandu-ne spre fantastice taramuri uitate de timp si ajutandu-ne sa deprindem lectii valoroase de viata, precum simtul justitiei, curajul, fidelitatea, prietenia, iubirea si chiar si razbunarea, in scopuri nobile. Sandokan, printul din Borneo, detronat de catre englezii ce i-au exterminat familia, este neimblanzitul Tigru al Malaeziei, capetenia neinfricatilor pirati, ale caror incursiuni inrosesc de sange marile. Refugiul sau este mica insula a Mompracemului, cuibul nepatruns, unde traieste inconjurat de credinciosii sai pirati, curajosi pana la culme. Flancat de aventurierul portughez Yanez, prietenul si mana sa dreapta, Sandokan trece din batalie in batalie, pentru a-si apara mult iubita insula, pana cand cade ranit pe coastele Labutanului, insula controlata de inamicii sai. Aici va fi ajutat de Lordul Guillonk care, inconstient de adevarata sa identitate, nu numai ca ii va salva viata, dar ii va face cunostinta si cu nepoata sa, Marianna, a carei frumusete legendara i-a adus binemeritata porecla de "Perla a Labuanului". Din acel moment, Tigrul Malaeziei va fi dispus sa riste totul, insula sa, credinciosii sai pirati, chiar si propria viata, pentru a face din "Perla Labuanului" mareata "Regina a Mompracemului".


Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici