Meniu
Coş de Cumpărături

Secretul lui Wilhelm Storitz

Secretul lui Wilhelm Storitz
-20 %
Secretul lui Wilhelm Storitz Editura Corint
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
9,60 Lei
12,00 Lei
  • Editură: Corint
  • Cod: 973-653-385-9
  • Autor(i): Jules Verne
  • Apariție: 2003
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 148 pag. (coperta Brosata | format 130 x 200 mm)
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Secretul lui Wilhelm Storitz (în franceză Le Secret de Wilhelm Storitz) este un roman de Jules Verne. Scris în 1898, romanul nu a fost publicat decât în 1910, după ce a fost remaniat de fiul său, Michel Verne. În 1977 a fost descoperită o versiune a manuscrisului original, fiind publicată pentru prima dată în 1985 de către Société Jules Verne.
Inginerul de cări ferate Henri Vidal este invitat de fratele său mai mic, Marc, să îl viziteze în Ungaria. Marc este logodit cu fiica doctorului Roderich, Myra, dar aceasta este curtată şi de Wilhelm Storitz.

Uniunea celor doi tineri este sabotată de o persoană necunoscută, pe care populaţia o crede a fi Storitz. Mulţimea înfuriată dă foc casei lui Storitz. Henri şi şeful poliţiei, Stepark, aud o convorbire purtată de acesta şi de servitorul său, Hermann, ambii fiind invizibili. Tentativa de a-l captura pe presupusul răufăcător eşuează, dar este urmată de dispariţia Myrei.

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici