Meniu
Coş de Cumpărături

Viata Sfantului Porfirie , Episcopul de Gaza - Marcu Diaconul; traducere de Pr. Ion Andrei Tarlescu

Viata Sfantului Porfirie , Episcopul de Gaza - Marcu Diaconul; traducere de Pr. Ion Andrei Tarlescu
Viata Sfantului Porfirie , Episcopul de Gaza - Marcu Diaconul; traducere de Pr. Ion Andrei Tarlescu
-18 %
Viata Sfantului Porfirie , Episcopul de Gaza - Marcu Diaconul; traducere de Pr. Ion Andrei Tarlescu Editura Andreas
Disponibilitate: In limita stocului disponibil
11,07 Lei
13,50 Lei

    Marcu Diaconul; traducere de Pr. Ion Andrei Tarlescu

  • Editură: Andreas
  • Cod: andreas
  • Autor(i): Marcu Diaconul
  • Apariție: 2013
  • ISBN 978-606-8271-42-2
  • Nr. pagini / Copertă / Format: 176 pag. (coperta plastefiata mat | format 13x20 )
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.

Vietile sfintilor, deseori, reprezinta cel mai bun izvor pentru prezentarea vietii de zi cu zi a satelor si oraselor bizantine. Printre multe alte opere de acest gen, cu siguranta, o mare importanta o are ai textul lucrarii Viata Sfantului Porfirie, Episcopul de Gaza, opera scrisa de Marcu Diaconul în secolul al V-lea.

Toate caracteristicile pe care le-ar fi cautat ascultatorul la un sfant sunt adunate in persoana Sfantului Porfirie, Episcopul de Gaza: lepadarea de cele lumesti si educatia ascetica, milostenia desavarsita, harurile, cel al înainte-cunoasterii si al profetiei, facerea de minuni chiar din timpul vietii, activitatea predicatoare, lupta pentru predicarea Evangheliei. 

"De la cei ce vor citi aceasta lucrare cer sa nu se îndoiasca de cele ce spun aici, fiindca eu am fost martor vizual al virtutii acestui barbat (Sfantul Porfirie, Episcopul de Gaza - n.red.), din moment ce am trait alaturi de el, am calatorit cu corabia si am suferit aceleasi rautati împreuna cu acesta, pana în ultima clipa a vietii lui aici, pe pamant."

MARCU DIACONUL

Editura-Andreas.ro website foloseste cookies (doar minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului si pentru comenzile plasate). Detalii aici