Cod produs:  trei
Autor(i):  Liane Moriarty
Editura:  Trei
Colectie:  Fiction Connection
Aparitie:  2021
Tip Coperta:  normala
Nr. Pagini:  544
Format:  13 x 20 cm
ISBN 978-606-40-0995-1
54,00 Lei 59,00 Lei
Reducere 8%
 La comanda
    Distribuie pe Facebook  

Idila hipnotizatoarei - Liane Moriarty

Ellen O'Farrell practica hipnoza in cabinetul sau amenajat intr-o casa eleganta pe care a mostenit-o de la bunicii ei, aflata la malul marii. Are o viata implinita, dar un istoric sentimental tumultuos. E impacata cu asta, insa cocheteaza si cu ideea unei relatii de lunga durata.


Ceea ce o face sa fie optimista atunci cand il cunoaste pe Patrick. E atragator, singur, are o slujba si, cel mai important, pare ca atractia e reciproca. Si vine momentul de care Ellen se teme cel mai tare: Patrick vrea o discutie serioasa. Pregatita pentru ce e mai rau, Ellen ramane placut surprinsa: afla ca fosta iubita a lui Patrick il hartuieste. I se pare interesant ca are o legatura amoroasa cu un barbat atat de dorit si e nerabdatoare sa afle cat mai multe despre acea femeie. De fapt, i-ar placea sa o intalneasca.

Insa lucrul pe care Ellen nu-l stie este ca intalnirea lor a avut deja loc.

 

O poveste plina de caldura, emotie, umor fin - si nu in ultimul rand, cu un puternic efect terapeutic. - USA Today


Moriarty a creat o eroina fermecatoare, foarte priceputa la a rezolva problemele clientilor sai. Ea insa ezita cand vine vorba sa opreasca spirala ametitoare in care s-a transformat viata sa. - Booklist

 

Un roman hipnotizant. - Family Circle