Cod produs:  1805 Editura:  Andreas
Aparitie:  2012
Tip Coperta:  plastefiata lucios
Nr. Pagini:  640
Format:  13x20 cm
ISBN: 978-973-8958-81-4
22,14 Lei 27,00 Lei
Reducere 18%
 Indisponibil
    Distribuie pe Facebook  

Istoria literaturii nationale, pentru invatamantul preuniversitar

Cartea de fata intitulata Istoria Literaturii Nationale - pentru învatamântul preuniversitar se adreseaza tinerilor care se pregatesc pentru examenul de Bacalaureat si celor ce slujesc la catedra si care îi pregatesc pe acestia pentru acest important examen.

Fara pretentia de a epuiza prin analiza operele scriitorilor luati în discutie si de asemenea nominalizarea tuturor scriitorilor reprezentativi ai literaturii nationale pentru perioadele descrise cartea noastra are în centrul atentiei scriitorii si operele ce sunt studiate în perioada studiilor preuniversitare conform programelor scolare si curriculumului în vigoare. 

Prin continutul ei se subliniaza elementele importante ce vin în sprijinul tinerilor dornici de a se pregati continuu si sustinut pentru orele de literatura româna dar în acelasi timp poate fi si un instrument ajutator pentru profesorii de specialitate atât pentru pregatirea specifica a orelor cât si pentru pregatirea acestora în vederea examenelor de grad didactic. 


O CARTE DE EXCEPTIE CU CARACTER ENCICLOPEDIC, FOARTE UTILA TUTUROR ELEVILOR DAR IN SPECIAL CELOR CARE DAU EXAMENUL DE BACALAUREAT.